Välkommen till Ezportbet! Vi är här för att göra det enkelt (ez) och säkert för dig att hitta rätt betting sida att lägga några ez bets på de esport lag du tror kommer vinna!

Det finns en drös med olika sidor som erbjudar olika exklusiva bettingbonusar vilket innebär att du som spelare får en fin välkomstpresent, så välj den som passar dig bäst!

Vi på Ezportbet har rankat både för- och nackdelar med samtliga bettingsidor för att underlätta ditt val och hjälpa dig maximera dina vinster.

Att betta på esport matcher är väldigt enkelt på samtliga sidor vi listat nedan och med våran hjälp hoppas vi att dina e-sport skillz gör dig rikare!

Vi på Ezportbet är extremt intresserade esport-nördar med bra inblick inom E-sport. Vi skapade denna sida för att helt enkelt kunna dela med oss av våra kunskaper och göra det så enkelt som möjligt för dig som är ny eller redan sysslar med e-sportbetting att hitta en sida som passar din spelstil.

Har du funderingar på något eller eventuella förslag om hur vi kan förbättra sidan? Hör av dig till info ( @ ) ezportbet.com!