Esport-Nyheter

Vi på Ezportbet tycker det är viktigt att vara uppdaterade inom esportscenen. Därför samlar vi alla stora Esport-nyheter om CSGO, Dota2, LoL med mera.  Du som gillar att betta ska enkelt kunna se vilka tävlingar som pågår, samt vilka som sker senare. Först och främst handlar Esportbetting mycket om kunskap och det faktum att man är medveten om de olika lagens form, fortsättningsvis kommer vi med hjälp av denna sida öka dina chanser att ta vassare beslut som därav leder till potentiellt högre avkastning. Förutom just kunskap så bör man även se över de olika bettingsidorna som finns för att hitta en sida som passar just dig.

Eftersom alla bettingsidor kan ha olika sorters bets tillgängliga, så kan det vara bra att skapa konto och kika vad som erbjuds. Utöver vår nyhetssida så kan det vara gynnande att spana in flera nyhetssidor så som aftonbladets e-sportsida till exempel. På grund av att nyheter kan vara lite olika från sida till sida så är det alltid bättre att bygga en helhetsuppfattning av flera referenser. Även fast det kanske inte känns som att det ger något att följa nyheterna direkt, så kan du komma att ha nyttaav att under en längre tid at följt E-sportscenen!

Giveaway

Dessutom rekommenderar vi dig till att hålla utkik efter grymma bonusar för esportbetting, framför allt under dessa event kan företag ibland bjuda på något kul. Håll också ett öga på giveaway sidan för att ta chansen att vinna några feta gamingprylar! Kanske du blir den som kammar hem nästa DXRacer-stol eller nästa generationens gaminglurar!

Klicka på nyheterna för att läsa mer om varje specifikt evenemang

Dreamhack tours, France 17-19e Maj

Dreamhack summer, Jönköping 15-17e Juni