PUBG betting

På G att köra lite PUBG betting, här kommer en förklaring om det!
Har du sett filmen battle royale? Om ja, då har du koll på grundkonceptet! Om det inte låter bekant, ingen fara.

Upp till 100 spelare blir transporterad till en Ö med ett flygplan. Varje spelare kan välja själv när den kan hoppa ut från flygplanet med sin fallskärm och även var den vill landa på ön. För att vinna spelet måste du eller ditt lag vara den sista överlevande!

På ön finns det möjlighet att hitta vapen, utrustning och ibland kommer flygplanet flygande och släpper ner ett såkallat “air drop”, som är en låda med sällsynta vapen, sikten eller bättre utrustningar.

Efter en kort stund efter att planet åkt över ön markeras en area på ön som spelarna måste ta sig till inom några minuter eftersom övriga area på ön drabbas av gas som är skadligt. Den säkra arean blir mindre och mindre allt eftersom spelet fortgår tills det bara är en pytte area som är säker. Det är där det avgörs!

PUBG kan antingen spelas ensam, i lag som två, tre eller fyra. Oftast spelas större turneringar med fyra i varenda lag. Alltså 25 lag samtidigt på ön!

Ezportbet rekommenderar

Betting

PlayerUnknowns Battleground, även känt som PUBG kom ut under Mars 2017. Det dröjde inte länge innan mängden spelare ökade lavinartat. I dagsläget så har PUBG ca 33 miljoner spelare. PUBG besitter världsrekordet på antal mängd spelare online samtidigt. Det föregående världsrekordet satt “Dota 2” på, när de som mest hade 1.3 Miljoner spelare samtidigt, alltså inte ens i närheten av de 2.7 miljoner som PUBG har som rekord.

I takt med att spelarbasen har vuxit så mycket som den gjort, så har detta även gjort så att PUBG betting blivit allt vanligare på grund av den ökade mängden tävlingar och turneringar. Att titta på PUBG matcher och turneringar är riktigt kul eftersom det alltid finns en strid som pågår någonstans på kartan, det finns helt enkelt alltid något att kika på så att ingen tid går till spillo!

Då PUBG betting är relativt nytt, så har inte alla bettingsidor hunnit anpassa sig till detta och erbjuda den tjänsten, men vi kommer göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad om nykomna spelsidor och matcher att betta  på!

Klicka här för de bästa PUBG betting sidorna samt bonusar.