Overwatch betting

För att ge sig in på Ow betting kan de vara bra att få en liten överblick om spelet.

Overwatch är ett lagbaserat First Person Shooter-spel ( FPS ) som spelas i lag 6 mot 6 ( 6vs6 ). Vid start av matchen väljs olika karaktärer där alla har olika förmågor som de applicerar under spelets gång. Det är väldigt viktigt att bygga en stark line-up som fungerar och synkroniserar bra med hela laget för att ha en bra chans att vinna.

I Overwatch finns det olika maps med olika mål som  lagen måste åstadkomma för att vinna. På de flesta kartor är det ett lag som ska skydda basen mot det andra attackerande laget. Det finns även andra kartor där båda lagen ska attackera ett mål i mitten på kartan man spelar och därefter skydda den en viss tid för att vinna. Oavsett karta, så vinner det laget som presterar bäst och kommer längst på dessa mål.

Ezportbet rekommenderar

Betting

Spelet i sig håller ett väldigt högt tempo och på grund av detta har det blivit ett populär E-sport spel. Spelet släpptes officiellt tidigt under 2016 och sedan dess har de haft en riktig raketstart! Ca 1 år senare så har spelet sålt 35 miljoner kopior och under Januari 2018 så startades första säsongen av “Overwatch League”. Av att titta på den historiska utvecklingen för Overwatch, så är vi extremt taggade på att se hur Overwatch utvecklas i framtiden.

klicka här för de bästa Overwatch betting sidorna att betta på. Samt, de bästa bonusarna.

Overwatch league

Ligan Overwatch League hade startskottet 2016 och är den största i sitt slag. Här tävlar lagen om en total prissumma (år 2018) på 3,5 miljoner dollar. Till skillnad mot mer traditionella Esportligor så är Overwatch league mer lik sportligor med schemalagda matcher. Man kan ta ishockey som exempel, under säsongen tävlar lagen om att hamna högt upp i tabellen för att få delta i slutspelet. Där är det sedan vinna eller försvinna som gäller under de olika finalstegen: 8-delsfinal, kvartsfinal, semifinal och final).