LoL betting

För att förstå LoL betting kommer här en grundläggande förklaring om spelet.

League of Legends spelas 5 mot 5, på en karta med 3 gångar som kallas för “lanes”. På dessa lanes så finns det torn som tillhör vardera lag som hjälp att skydda mot motståndarens attacker och även deras minions. Minions spawnar i båda lagens bas, som springer efter dessa lanes och försöker tränga in i motståndarens bas.

Målet med hela matchen är alltså att förstöra motståndarens bas, och under matchens gång så gör båda lagen sitt bästa för att skydda sina torn och sin bas mot attacker av andra laget, samtidigt som man själv försöker förstöra motståndarens bas.

På kartan finns det även några bossar som spawnar regelbundet som man kan döda. Det laget som dödar någon av bossarna får en liten fördel till hela laget som kan göra extrem stor skillnad i matchen. De olika fördelarna man kan få är till exempel mer skada, snabbare rörelseförmåga, periodvisa heals eller mer skada mot monster. Värt att nämna är att hela laget får dessa fördelar och inte bara den spelaren som lyckas få den dödliga träffen på bossen.

Ezportbet rekommenderar:

Betting:

LoL betting utgör tillsammans med Dota 2 och CS:GO en av de mest populära e-sporterna att betta på.

Spelet är synnerligen likt Dota 2 ur ett strategiskt perspektiv, med andra ord, ett flertal faktorer att ta i beaktning. Spelet innehåller ett flertal komponenter som kan påverka resultatet i en match. De mest distinkta skillnaderna är att de föremål man kan köpa i LoL inte är lika kraftfulla som de du kan köpa i Dota 2.

Det finns ett flertal tillvägagångssätt att placera sin bett. Exempelvis vilket lag som får ner motståndarens första torn eller vilket lag som får first blood, vilket innebär vem som lyckas döda en motståndare först. Vanligast är dock att betta på vilket lag som vinner helt enkelt.  

         Vi har listat de bästa LoL betting sidorna här