CSGO betting

CSGO betting har vuxit till en av de mest populära spelen att betta på. Det finns olika sätt att göra detta på dock är ”vanlig” betting det absolut vanligaste. Detta är alltså samma betingmöjligheter som vid exempelvis en hockey eller fotbollsmatch. 
Det andra bettingalternativen erbjuds mer sällan men vi vill ändå ge dig som bettare en beskrivning om dessa alternativ.

  • Betting

  • Jackpot

  • Roulette

  • Dice

  • Crash

  • Coin flip

  • Skinpay

Ezportbet rekommenderar:

Betting på CSGO

Match Result  (2 way)
Är att du bettar på vinnaren i matchen, alltå antingen Renegades eller Team Vitality. Innan matchen startat kan du se att Team vitality har högre odds, alltså har de flesta förbettat på att Renegades kommer vinna matchen. Dock är det en väldigt liten skillnad på oddset så slutsatsen är att denna match anses bli jämn.

Map 1 Winner
Här tror majoriteten att Renegades kommer vinna. Här kan det vara bra att ta fram sin analytiska förmåga och se hur väl båda lagen har presterat på de olika kartona samt också kolla påtidigare möten på den karta som spelas först. 

Map 1 1&2st Pistol Round winner
Är som det låter, den som kammar hem första rundan på första mappen. Här är oddsen faktiskt lika (1.85) vilket betyder att om du bettar 100kr (oavsett lag), vinner du får du 85kr i vinst.

Map 2 winner är vilket lag som vinner karta nummer två. Här verkar också de flesta tro på Renegade. 

Totala matcher spelade över/under betyder att du gissar på att de antingen blir över eller under 2.5 kartor innan det avgörs. Bettar du på att det blir över behöver det gå till karta 3.
Bettar du på under 2.5 kartor behöver ett lag vinna båda kartorna i denna bäst av tre. 

Bilder hämtad från Coolbet

Match up handicap 
Ger dig alternativet att betta med handikap på slutresultatet Handikap bets kan vara lite kluriga att förstå så därför vill vi klargöra vad det handlar om här. Bettar du på Team Vitality med handicap 0-1.5 så behöver Renegades vinna båda, gör de inte de så vinner du bettet!

Map 1 & 2 rounds Handicap
Ger dig valmöjligheten att lägga ett handicap på antal vinnande rundor. Väljer du att betta på Renegades med 0-2.5 i handicap kan du tänka att renegades startar med 3-0 i rundor i början av matchen. 

Map 1 & 2 2nd Pistol Round Winner
Du bettar på de laget du tror kommer vinna pistolrundan efter att lagen har bytt sida, men andra ord efter halvtid.

 

Bettingalternativ på CSGO

Vad innebär “Jackpot”?

Det går ut på att du lägger in pengar, coins eller skins för att delta i en pot där andra spelare också har satsat en summa. Ju mer pengar eller skins av högre värde du lägger in, destå större chans har du att vinna. Lägger du in exempelvis 20kr och den totala potten är på 100kr har du 20% chans att vinna.

 

 

“Roulette”?

Det funkar precis som riktig roulette, du väljer ett nummer på den runda roterande spelplanen du tror pekaren kommer stanna på. Antal nummer varierar dock från sida till sida. Stannar pekaren på ditt valda nummer vinner du!

 

 

Fler bettingmöjligheter

Vad är Dice?

På någon av “hemsidorna” köper du coins genom att göra insättning med pengar. Sedan väljer du en summa att betta, du väljer även vilka krav du vill ha, såsom odds på bettet. När du har beslutat dig om inställningarna kastar du tärningen. Om du vinner kan du välja att ta ut vinsten i skins men också i pengar på vissa sidor.

Vad är Crash? 

Crash innebär att du köper coins på en spelsajt med en insättning av pengar eller skins, dessa coins använder du sedan för att betta. Bettingen går ut på att du ska gissa dig till när spelet kraschar! På bettingsidan ser du en diagonal kurva som kontinuerligt ökar tills den kraschar, prickar du rätt vinner du!

 Coin flip?

Coin flip innebär i princip slant slingning, du lägger in ett skin-värde och hoppas på att slanten träffar rätt sida! Det varierar från sida till sida vad det minsta värdet på skins får vara.

Skinpay?

Skinpay är relativt nytt sätt att gambla på. Det innebär att du bettar med skins. Varenda skin har ett eget värde vilket kan växlas in till pengar. Dessa pengar kan du sedan gambla med, så är du less på skins du sitter på kan du byta in dem mot pengar och ha chans att vinna ännu mer!

CSGO kombination och systembets

När man bettar har man ofta möjlighet att kombinera bets. Anledningen till att kombinera bets kan vara för att få högre odds, dock blir det då också högre risk.

Kombinations eller systembettet kan byggas upp med flera olika Esporter. Om du är intresserad av flera esporter kan du bygga ihop en spelkupong med olika sorters bet. Exempelvis en över/under i en CSGO match med ett bet som handlar om vem som får ”first blood” i Dota2. Valmöjligheterna är många, läs gärna mer om olika betalternativ och dess innebör här.