Vår recension för Betway

5/5

Utbud

Betway har verkligen gjort det hemtrevligt för dig som bettar på Esport. Stort utbud av Esporter att betta på samt att de även erbjuder mer unika bets. Exempelvis så kan du betta över eller under ett visst antal plantade bomber under en CS:GO karta. 

Bonusar

Bonus är något som alltid är uppskattat, här erbjuds 100% på din första insättning. Betway har även specialerbjudanden som innebär att du kan få extrapengar när du lägger vissa bets, exempelvis dubblar.
Detta kan vara väldigt fördelaktigt för dig som bettare.

Kundsupport

Ett krav hos oss hos Ezportbet är att bettingsidan har en live support så att du alltid ska kunna känna att hjälp är nära tillhands. Dessutom är Betways kundsupport väldigt duktiga när det kommer till just Esport betting. Hos Betway får du helt enkelt en grym bettingupplevelse.

Live betting hos Betway

Betway är alltid uppdaterade när det kommer till möjliga bets att lägga på redan pågående matcher. Att just live betta kan vara ett roligt alterantiv samt att din analytiska förmåga sätts på spel. Vet du om att exempelvis Alliance är grym i underläge i Dota 2 samt att du är redo för ett lite mer riskfyllt bet. Kan det helt klart vara roligt med möjligheten till
live betting.

Gratisspel med Betway

Att kunna få ta del av gratisspel när du bettar kan vara både roligt och trevligt att ta del av. Det kan handla om att du behöver lägga en dubbel, trippel eller mer riskabelt bet för en viss summa. När det är gjort kan du få en slant extra att betta för. Läs igenom användarvillkor innan dock så du vet säkert vad som gäller för de gratisspelet.

Esportspel som är tillgängliga för betting

Hos Betway hittar du följande spel att betta på:

  • CS:GO
  • League Of Legends
  • Dota 2
  • Call Of Duty
  • Rainbow Six
  • Starcraft 2